خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکارچیان غیرمجاز در سد تلوار بیجار دستگیر شدند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 05 دی 1400 - 09:31
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار گفت:درجریان گشت و کنترل نیروهای یگان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار، دو متخلف که در سد تلوار اقدام به شکار غیرمجاز اردک و تیهو کرده بودند، دستگیر شدند.
بيجار،حفاظت،شهرستان،محيط،شكار،زيست،تيهو

ایسنا/کردستان رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار گفت:درجریان گشت و کنترل نیروهای یگان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار، دو متخلف که در سد تلوار اقدام به شکار غیرمجاز اردک و تیهو کرده بودند، دستگیر شدند.
علی اصغر هدایت زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: درجریان گشت و کنترل نیروهای یگان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار، دو متخلف که در سد تلوار اقدام به شکار غیرمجاز اردک و تیهو کرده بودند، دستگیر شدند.
وی افزود: پس از بازرسی خودرویی از این متخلفین، 2 قبضه اسلحه شکاری ، 6 قطعه اردک و 3 قطعه تیهو کشف و ضبط شد که پرونده آنها جهت رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شده است.
گفتنی است،شکار و اقدام به آن در زیستگاههای حیات وحش جرم بوده و طبق مواد قانونی جلوگیری از شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست و ماده 680 قانون مجازات اسلامی قابل تعقیب و پیگیری است و با خاطیان برخورد می شود.
شهرستان بیجار با وسعتی معادل ۵۸۳۷ کیلومتر مربع،بزرگترین شهرستان استان بوده و دارای یک منطقه حفاظت شده و دو منطقه شکارممنوع به نامهای شهدای محیط بان بیجار و چنگ الماس می باشد.
انتهای پیام