سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای ایجاد اخوت باید به سمت مساجد برویم

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | جمعه، 05 بهمن 1397 - 12:23
دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: جایگاه مسجد عالی و معنوی است و اگر می‌خواهیم اخوت ایجاد کنیم باید به سمت مساجد و فضای صمیمی و معنوی مسجد برویم.
اخوت،مسجد،مساجد،معنوي،دبير،جهان،اسلامي،كشور،اشتراكات،ارزاني، ...

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: جایگاه مسجد عالی و معنوی است و اگر می‌خواهیم اخوت ایجاد کنیم باید به سمت مساجد و فضای صمیمی و معنوی مسجد برویم.
به گزارش ایسنا، منطقه خلیج فارس، حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی "در نشست هم‌اندیشی مساجد، پایگاه اخوت جهان اسلام" اظهار کرد: این نشست الگوی خوبی برای جهان اسلام است و این الگوی ارزشمند می‌تواند در سایر نقاط جهان نیز مورد استفاده قرار گیرد.
‎ وی افزود: اصل قرآنی بر اخوت و برادری مومنان با یکدیگر تاکید دارد و نیاز است ما نیز برای تحقق این امر اقداماتی انجام دهیم.
‎ دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور تصریح کرد: این نشست کمک می‌کند تا الگو و مدل‌های پیاده‌سازی شده و موفق در زمینه وحدت میان شیعه و سنی که در کشورهای مختلف انجام شده به اشتراک گذاشته شود و سایر کشورها نیز از این الگوهای موفق استفاده کنند.
حجت الاسلام ارزانی ادامه داد: آیت الله مطهری در بررسی ایجاد وحدت سه رویکرد نگرش و بینش، گرایش و رفتار را عوامل اصلی شکل‌گیری اخوت در جامعه اسلامی عنوان کرده است.
‎ وی عنوان کرد: اگر این اتفاق رخ دهد اخوت در میان مسلمانان به درستی اتفاق خواهد افتاد و بهترین مکانی که ما می‌توانیم به این مهم دست یابیم مسجد است.
‎ دبیر ستادعالی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه اختلافات در سایر فرق و ادیان پذیرفته شده است، ابراز کرد: تلاش جمهوری اسلامی و تاکید امام راحل و مقام معظم رهبری بر اتحاد و اخوت امت اسلامی است به گونه ای که امام خمینی(ره) در ابتکاری خاص هفته وحدت را بنیان نهاد و مقام معظم رهبری نیز به تبیین اشتراکات میان شیعه و سنی پرداخت.
‎‎ حجت‌الاسلام ارزانی ادامه داد: ما باید اشتراکات را معرفی کنیم و نگذاریم اختلاف‌نظرها که به نوعی رحمت است به معنای مقابله با یکدیگر تعبیر شود و بهترین مکان برای تحقق این امر نیز مسجد است.
وی، بنا به فرمایشات امام سجاد(ع)، مسجد را محل مناسبی برای تبیین حکمت‌های قرآنی، یافتن دوست و برادر، کسب علم و اخبار، جلوگیری از لغزش‌های احتمالی و به حداقل رسیدن گناه و بررسی مشکلات جامعه اسلامی دانست و عنوان کرد: مسجد پایگاه اخوت جهان اسلام است و یکی از مقدس‌ترین اشتراکات است که خداوند آن را به خانه خویش نیز منصوب کرده است.
‎‎ دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور تصریح کرد: جایگاه مسجد عالی و معنوی است و اگر می‌خواهیم اخوت ایجاد کنیم باید به سمت مساجد و فضای صمیمی و معنوی مسجد برویم.
انتهای پیام