خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واژگونی مینی بوس در گلستان ۳ فوتی و ۲۳ مصدوم برجا گذاشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 دی 1400 - 07:00
گرگان- سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گلستان از واژگونی مینی بوس در گنبدکاووس با سه فوتی فوتی و ۲۳ مصدوم خبرداد.
مصدوم،گنبدكاووس،بيمارستان،مقسمي،مينودشت

محمد جواد مقسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: ساعت یک و ۳۰ دقیقه بامداد یکشنبه، یک دستگاه مینی بوس که حامل زن و کودکان و در حال برگشت از مشهد مقدس به انبار الوم آق قلا بود، نزدیک روستای اسلام آباد در محور مینودشت به گنبدکاووس واژگون شد.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گلستان افزود: در این حادثه سه نفر از بر اثر شدت جراحات در محل فوت کرده و ۲۳ نفر دیگر مصدوم شدند.
وی بیان کرد: ۱۱ مصدوم به بیمارستان شهید مطهری گنبدکاووس، پنج مصدوم به بیمارستان خاتم الانبیا گنبدکاووس و هفت مصدوم هم به بیمارستان مینودشت اعزام شدند.
مقسمی همچنین از بدحال بودن یکی از مصدومان حادثه خبرداد.