خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت سرمایه‌گذاران برای توسعه اقتصادی استان سمنان به کار گرفته شود- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 دی 1400 - 17:13
گروه استان‌ها- استاندار سمنان گفت: با توجه به تعیین رشد 8.6 درصدی اقتصادی برای استان در سال آینده، در راستای تحقق این مهم، لازم است تا از ظرفیت خوب صاحبان صنایع و سرمایه‌گذاران استان استفاده شود.
استان،سمنان،صنايع،موجود،استعلام،استاندار،صاحبان،خواهد_گرفت،جلسات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان ، شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان برگزار شد، اظهار داشت: اولویت برنامه کاری ما در استان حفظ وضعیت موجود، افزایش ظرفیت واحدهای صنعتی و فعال نمودن واحدهای راکد و پس از آن استقبال از سرمایه‌گذار جدید در استان است.
وی بیان کرد: پس از بحث مدیریت مقابله با بیماری کرونا، مؤلفه اقتصاد از دیگر اولویت‌های جدی ما در استان است.
استاندار سمنان تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند تا نسبت به مجوزهای صادر شده تحت مدیریت خود نظارت داشته باشند و در خصوص استعلام‌ها، از بروکراسی‌های غیرنیاز اجتناب کرده و با تسهیل در این خصوص، زمان را تسریع بخشند.
هاشمی گفت: روند استعلام گیری از دستگاه‌های اجرایی متولی صدور مجوز برای سرمایه‌گذاران، مورد نظارت و بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت کوتاهی در این حوزه و تعلل در پاسخ استعلام و صدور مجوز در مهلت مقرر تعیین شده، با مدیر مربوطه برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: با توجه به تعیین رشد 8.6 درصدی اقتصادی برای استان در سال آینده، در راستای تحقق این مهم، لازم است تا از ظرفیت و پتانسیل بسیار خوب صاحبان صنایع و سرمایه‌گذاران استان به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
استاندار سمنان گفت: تدوین تقویم زمان‌بندی برگزاری جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با موضوع مشخص و موردی در خصوص رفع مشکلات موجود تا پایان سال، از دیگر ضروریات در این حوزه است.
وی تأکید کرد: دستگاه‌های نظارتی استان حامی تولید و صاحبان صنایع بوده و در راستای انجام اقدامات در خصوص رفع مشکلات موجود و حمایت از تولید و سرمایه‌گذاران، پیشرو و پیشگام هستند.
انتهای پیام/363/ی