خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«آقای ترسناک» بالاتر از لیونل مسی بهترین ورزشکار سال لاتین شد

مشرق | ورزشی | شنبه، 04 دی 1400 - 14:17
میخایین لوپز به عنوان بهترین ورزشکار سال لاتین ۲۰۲۱ انتخاب شد.
لوپز،كشتي،المپيك،ليونل،مسي

به گزارش مشرق و به نقل از اسپورتال، میخایین لوپز کوبایی ملقب به آقای ترسناک سنگین وزن کشتی فرنگی کوبا و برنده ۴ طلای المپیک بالاتر از لیونل مسی به عنوان بهترین ورزشکار سال لاتین انتخاب شد.
لوپز قهرمان دسته فوق سنگین کشتی فرنگی در توکیو ۲۰۲۰، ریودوژانیرو ۲۰۱۶، لندن ۲۰۱۲ و المپیک ۲۰۰۸ پکن با ۴۱ رای بالاتر از لیونل مسی بازیکن آرژانتینی پیشی گرفت که ۱۹ رای آورد.
این اولین باری است که لوپز در این نظرسنجی پیشتاز می شود و پس از رائول کاسکارت کوبایی در سال ۱۹۸۵، دومین کشتی گیری است که به این مهم می رسد.
میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا به میخاین لوپز کشتی گیر قهرمان چهار دوره المپیک، به دلیل کسب جایزه بهترین ورزشکار (مرد) در پنجاه و هفتمین نظرسنجی ورزشی که توسط پرنسا لاتینا برگزار شد، تبریک گفت.