خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ذوب‌آهن پس از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات: بدهی به‌زودی پرداخت می‌شود

ایسنا | ورزشی، استان‌ها | شنبه، 04 دی 1400 - 14:16
باشگاه ذوب‌آهن اعلام کرد مبلغ بدهی به مهاجم خارجی پیشین این باشگاه به زودی از طریق مبادی داخلی به او پرداخت و مشکل برطرف خواهد شد.
مبلغ،باشگاه،پرداخت،داركو

باشگاه ذوب‌آهن اعلام کرد مبلغ بدهی به مهاجم خارجی پیشین این باشگاه به زودی از طریق مبادی داخلی به او پرداخت و مشکل برطرف خواهد شد.
به گزارش ایسنا، باشگاه ذوب آهن در رابطه با پرداخت قرارداد دارکو بیدوف بازیکن تیم فوتبال این باشگاه توضیحاتی ارائه داد و اعلام کرد باتوجه به این‌که تمام تلاش‌های انجام شده جهت پرداخت باقی مانده مبلغ قرارداد دارکو بیدوف به مبلغ ۳۰ هزار دلار از طریق سیستم بانکی کشور ترکیه به دلیل مشکلات موجود در بحث تبادلات بانکی به سرانجام نرسید، با تعاملات صورت گرفته این مبلغ به‌زودی از طریق مبادی داخلی به ایشان پرداخت و مشکل برطرف خواهد شد.
انتهای پیام