خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موفقیت "سوپ موش" در جشنواره ملی لاله‌های سرخ

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 دی 1400 - 12:31
نمایش سوپ موش در جشنواره ملی تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک به نمایندگی از استان مرکزی و شهرستان اراک حائز رتبه شد.
رتبه،رضايي،جشنواره،پوريا،سوپ،موش

ایسنا/مرکزی نمایش سوپ موش در جشنواره ملی تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک به نمایندگی از استان مرکزی و شهرستان اراک حائز رتبه شد.
پوریا رضایی کارگردان این اثر در گفت‌و گو با ایسنا اظهار کرد: سوپ موش با نگاهی ابزورد و جهان‌شمول به مقوله جنگ و آسیب‌های آن، اشاره به انسان‌های ضربه‌خورده و بازمانده از جنگ دارد، این ضربه به میزانی است که انسانیت در انسان ها رنگ باخته و دچار تغییر شخصیت و دگردیسی می‌شوند.
وی اشاره کرد: در بیست‌وهفتمین دوره از این جشنواره به دبیری علی بازگیر در شهر اندیمشک، ۹ اثر نمایشی از استان‌های کرمانشاه، شیراز، اهواز، لرستان، قزوین، لرستان، بوشهر و مرکزی، با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این جشنواره "سوپ موش" بعنوان نماینده استان مرکزی موفق به دریافت رتبه سوم نمایش‌نامه‌نویسی، رتبه دوم کارگردانی و رتبه دوم و سوم بازیگری شد.
رضایی افزود: همچنین این اثر در حوزه طراحی صحنه کاندید شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، افق ایرجی رتبه سوم نمایشنامه نویسی، پوریا رضایی رتبه دوم کارگردانی و پرستو رشانی و ستایش اسکندری به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم بازیگری را در این جشنواره کسب کردند و از پوریا رضایی در بخش طراحی صحنه تقدیر شد.
انتهای‌پیام