سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقشه آدم ربایی مرد همسر کش لو رفت

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 دی 1400 - 11:24
آذرماه سال‌جاری دختر جوانی با مراجعه به اداره پلیس فردیس از مفقود شدن مادر ۳۹ ساله و پدر ۴۲ ساله‌اش خبر داد.
مأموران،همسرم،جسد،جنايت،تماس،پدر،آدم،متهم

به گزارش مشرق، او به مأموران گفت: یک هفته‌ای است که مادرم ناپدید شده‌ چند روز بعد هم پدرم با من تماس گرفت و گفت من و مادرت را افراد ناشناسی ربوده اند و در ازای مبلغی ما را آزاد می‌کنند.
در ادامه مأموران با ردیابی شماره‌ای که پدر شاکی تماس گرفته بود، موفق شدند او را در یکی از خیابان‌های فردیس دستگیر کنند.
پدر که به‌شدت شوکه بود خیلی زود به مأموران گفت: آدم ربایان من را آزاد کردند تا برای آزادی همسرم پول تهیه کنم.
مأموران که به اظهارات این مرد مظنون شده بودند او را مورد بازجویی قرار دادند تا اینکه بعد از دو هفته این متهم به ناچار به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: روز حادثه با همسرم درگیر شدیم و من با چاقوی آشپزخانه چند ضربه به سینه‌اش زدم بعد او را خفه کردم و برای اینکه راز جنایت مخفی بماند جسد را لای یک پتو گذاشتم و با ماشینم به بیابان‌های ملارد بردم و او را به آتش کشیدم.
وقتی هم احتمال دادم که دخترم ممکن است به من شک کند نقشه آدم ربایی را طراحی کردم.
سرهنگ محمد نادربیگی رئیس پلیس آگاهی کرج گفت: به‌دنبال اعتراف‌های این متهم محل جنایت توسط بازپرس کشیک قتل و مأموران شناسایی شد و همزمان با این موضوع بود که جسد سوخته نیز کشف شد.