خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محور نودشه - مریوان مسدود شد

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 03 دی 1400 - 13:31
رییس پلیس راه استان کرمانشاه از مسدود شدن گردنه تته در محور نودشه به مریوان به علت بارش برف و ناایمن بودن این راه خبر داد.
استان،توجه،بارش،رانندگان،دستغيب،محورها،گردنه

ایسنا/کرمانشاه رییس پلیس راه استان کرمانشاه از مسدود شدن گردنه تته در محور نودشه به مریوان به علت بارش برف و ناایمن بودن این راه خبر داد.
سرهنگ کیخسرو دستغیب اظهار داشت: بجز محور یاد شده که تا اطلاع بعدی مسدود خواهد بود، مشکلی برای تردد در راه های استان وجود ندارد.
وی ادامه داد: هرچند بقیه راه های استان باز است، اما می طلبد رانندگان با توجه به بارش هایی که در برخی محورها از جمله اورامانات داشتیم با احیاط کامل رانندگی کنند.
دستغیب با الزامی دانستن همراه داشتن زنجیر چرخ در همه محورها، افزود: با توجه به اینکه هنوز هم احتمال بارش باران و برف در برخی نقاط می رود، شهروندان حتی الامکان از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه همچنین از احتمال مه گرفتگی و کاهش دید در گردنه ها خبر داد و گفت: داشتن سرعت مطمئنه و روشن بودن مه شکن خودروها مواردی است که رانندگان باید به آن توجه کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به برودت هوا و سردتر شدن آن در ساعات آتی رانندگان نسبت به سالم بودن وسایل گرمایشی خودروهای خود اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام