خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان موالید در استان تهران ۱.۴ دهم درصد کاهش داشته است

مهر | استان‌ها | جمعه، 03 دی 1400 - 12:47
ورامین- مدیر کل ثبت احوال استان تهران گفت: میزان موالید در استان تهران ۱.۴ دهم درصد کاهش و میزان فوتی ها ۱۸.۹ دهم درصد افزایش داشته است.
درصد،تهران،جمعيت،استان،ورامين،افزايش،كاهش

به گزارش خبرنگار مهر، حسین زین الصالحین پیش از ظهر جمعه در دیدار با آیت الله سید مرتضی محمودی امام جمعه ورامین با اشاره به اینکه جمعیت تهران در روز با شب متفاوت است اظهار داشت: از جمعیت فعلی استان تهران ۵۰.۳ دهم درصد را آقایان و ۴۹.۷ دهم درصد خانم‌ها تشکیل می‌دهند.
زین الصالحین با بیان اینکه میزان افزایش جمعیت ۴ دهم درصد و نرخ رشد جمعیت طبق سرشماری سال ۹۵ میزان ۱.۷ دهم درصد بوده است افزود: آمارها نشان می‌دهد کشور و مخصوصاً تهران در بحث جمعیت به سمت کاهش رفته و مجموعاً کشور از لحاظ جمعیت وضعیت مناسبی ندارد.
وی بیان داشت: تعداد موالید در ۸ ماهه اول سال جاری در استان تهران ۱.۴ دهم درصد کاهش و فوت و ۱۸.۹ دهم افزایش داشته و در ازدواج ۱.۸ دهم درصد کاهش و طلاق ۲.۲ دهم درصد کاهشی شده است.
مدیر کل ثبت احوال استان تهران در خصوص فراوانی نام گذاری فرزندان در استان تهران نیز عنوان داشت: نام‌های فاطمه و رستا و نورا و هانا در خانم‌ها در استان تهران در صدر است و در آقایان نام‌های امیر علی، آراد آریا و امیر حسین بیشترین فراوانی را دارند.
وی با بیان اینکه از لحاظ کلی تغییراتی در حال شکل گرفتن است گفت: ۹۸ درصد کارت هوشمند در استان تهران و در ورامین ۹۴.۵ درصد تحویل مردم شده است.
مدیر کل ثبت احوال استان تهران افزود: ورامین ۲۸۹ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۱ درصد آن را آقایان و ۴۹ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و رشد ازدواج ۲ است اما مثبت نیست و هر خانواده ۲ بچه دارد و طی ۸ ماه اخیر در ورامین تعداد ولادت ۴ درصد کاهش و فوت ۱۲ درصد افزایش و ازدواج ۴ درصد افزایش و طلاق ۳ درصد افزایش داشته است.
زین الصالحین عنوان داشت: نام‌های فاطمه و رستا و نورا و همتا و نفس برای فرزندان دختر در ورامین نام‌های امیرعباس و امیرعلی و شاهان و آریا در پسرها بیشترین فراوانی را داشته است.