خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محورهای رایزنی الکاظمی و رئیس جمهوری عراق

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 03 دی 1400 - 10:43
رئیس جمهوری عراق در کاخ بغداد با نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفتگو کرد و به بررسی موضوعات متعددی پرداخت.
عراق،برهم،صالح،ثبات،حمايت

به گزارش مشرق به نقل از الفرات، برهم صالح رئیس جمهوری عراق در کاخ بغداد با مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفتگو کرد.
بیشتر بخوانید تاکید برهم صالح و هادی العامری بر وحدت ملی عراق
بر اساس این گزارش، در این دیدار درباره اوضاع عراق، حمایت از ثبات و تحکیم آن، حفظ امنیت و سلامت شهروندان، تقویت سلطه دولت، حمایت از دستگاه‌های امنیتی در تعقیب هسته‌های تروریستی که به دنبال برهم زدن امنیت و ثبات در برخی شهرها هستند، و نیز پر کردن شکاف‌های امنیتی رایزنی شد.
صالح و الکاظمی همچنین بر اهمیت همکاری و حمایت از گفتگو در حل و فصل مسائل مورد اختلاف و حرکت به سمت عملی‌سازی برنامه‌ها، تمرکز بر نیازهای شهروندان، بهبود اوضاع معیشتی و خدماتی، اهمیت کاهش تنش های منطقه ای و لزوم تامین ثبات عراق و حاکمیت و نقش محوری آن در منطقه تاکید کردند.