خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا: آماده مذاکره دیپلماتیک با روسیه هستیم

ایسنا | برگزیده، بین‌الملل | جمعه، 03 دی 1400 - 08:12
مقام ارشد کاخ سفید در اولین واکنش به کنفرانس مطبوعاتی سالانه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که ایالات متحده آماده آغاز گفتگوی دیپلماتیک مشروط با روسیه از ابتدای ژانویه است.
روسيه،ايالات،متحده،آماده،مقام،اوكراين،پوتين

مقام ارشد کاخ سفید در اولین واکنش به کنفرانس مطبوعاتی سالانه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که ایالات متحده آماده آغاز گفتگوی دیپلماتیک مشروط با روسیه از ابتدای ژانویه است.
به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، این مقام مسئول با بیان اینکه کاخ سفید آماده مذاکره دوجانبه یا چندجانبه از چندین کانال است، توضیح داد که تاریخ و مکان اولین نشست مشخص نشده است.
وی افزود: نکاتی از سوی روسیه مطرح شده و ما فکر می‌کنیم می‌توانیم در مورد آنها بحث کنیم در مقابل نکات دیگری وجود دارد که روس‌ها می‌دانند ما به هیچ وجه نمی‌پذیریم.
این مقام آمریکایی تاکید کرد: هر گفتگویی باید بر اساس اصل متقابل باشد یعنی نگرانی‌های ما نیز در نظر گرفته شود.
وی گفت: ما به نظارت دقیق تحرکات هشدار دهنده نیروهای روسیه و عملیات استقرار نیرو در مرز با اوکراین ادامه می‌دهیم.
ایالات متحده و متحدانش همزمان در حال آماده شدن برای اعمال "تحریم‌های شدید" در صورت حمله مسکو به اوکراین هستند.
پوتین اخیرا در کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود گفت: امیدوارم اولین واکنش مثبت ایالات متحده، با اعلام آغاز مذاکرات در ژنو در ژانویه، به ما اجازه دهد تا به جلو برویم.
انتهای پیام