تساوی آاک آتن با حضور ۳ لژیونر ایرانی
باشگاه خبرنگاران
|
ورزشی
|
پنجشنبه، 02 دی 1400 - 22:42
آاک آتن در مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای جام حذفی یونان با حضور ۳ لژیونر ایرانی اش به تساوی دست یافت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در دور یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی یونان آاک آتن مقابل کیفیسیاس رفت.
آاک آتن ۳ لژیونر ایرانی دارد و در این بازی کریم انصاری فرد، میلاد محمدی و احسان حاج صفی هر سه برای تیم خود به مدان رفتند.
نیمه اول بازی آاک آتن بدون هیچ گلی با تساوی صفر_صفر در حالی به پایان رسید که هر کدام از تیم ها یک کارت زرد دریافت کرده بودند.
در جریان نیمه دوم، بازیکن آاک آتن در دقیقه پنجاه و پنجم نخستین گل را وارد دروازه حریف کرد و تیم کیفیسیاس پس از ۴ تعویض موفق شد به ضرب یار جدیدش دروازه آتنی ها را باز کند.
در این بازی کریم انصاری فرد و میلاد محمدی به طور کامل و احسان حاج صفی تنها ۷ دقیقه برای تیم خود در جام حذفی بازی کردند.
بیشتر بخوانید:
تمجید رسانه یونانی از مهاجم ایرانی آاک آتن
انتهای پیام/