خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ربیعی: برنامه‌های ما اجرا شود، مستحق پیروزی مقابل نساجی خواهیم بود/ برای این دیدار تمرین تاکتیکی نداشتیم- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 02 دی 1400 - 21:30
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان معتقد است که اگر بازیکنانش براساس برنامه‌ها و تفکرات تاکتیکی‌اش عمل کنند، مستحق برد مقابل نساجی هستند.
بازي،نساجي،تيم،ديدار،ريكاوري

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محمد ربیعی سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان پیش از دیدار با نساجی مازندران اظهار داشت: نساجی تیم بسیار خوبی است و مجموعه آنها و مالک نساجی را به خوبی می‌شناسم.
همچنین مدیرعامل توانمندی که زحمت می‌کشد و کادر فنی خوبی که دارند.
در این شرایط بازی خوبی با نساجی خواهیم داشت، حتی با وجود اینکه از بازی قبلی تا این بازی فاصله زمان کمی داشتیم.
وی ادامه داد: ما فقط فرصت ریکاوری کردن داشتیم و نتوانستیم تمرین تاکتیکی انجام دهیم.
تمام تمرینات ما ریکاوری بوده است.
فاصله بازی آخر ما هم نسبت به مسابقه فردا کمتر از مسابقه آخر نساجی بوده است و یک روز کمتر از آنها استراحت کردیم.
می‌دانیم آنها تیمی خوب و بابرنامه هستند، اما اگر بچه‌ها بتوانند برنامه‌ریزی ما را به درستی پیاده و براساس برنامه‌های فنی مدنظرمان تلاش کنند، با قدرت پا به این دیدار می‌گذاریم و مستحق پیروزی در این دیدار خواهیم بود.
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان خاطرنشان کرد: برای این بازی، چند بازیکن‌مان را نداریم و در بازی قبلی هم دست و پا بسته بودیم.
در این بازی هم، تعدادی از بازیکنان‌مان را همراه‌مان نخواهیم داشت، اما تلاش خواهیم کرد عملکردمان را حفظ کنیم.
برای هر دو تیم آرزوی سلامتی می‌کنم و امیدوارم میهمان‌نواز خوبی برای تیم نساجی باشیم.
انتهای پیام/