سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معترضان به عملکرد فروش خودروسازان به کجا مراجعه کنند؟

مهر | اقتصادی، بازار | جمعه، 05 بهمن 1397 - 11:56
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در راستای دستور وزارت صنعت، معدن و تجارت به شرکت های خودرو ساز برای تعیین تکلیف مشتریان،گروه خودروسازی ایران خودرو و سایپا،ستادی برای پاسخگویی تشکیل دادند.
مشتريان،ستاد،خودرو،معدن،تجارت،صنعت،خودروساز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرشاد مقیمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از تشکیل ستادهایی مجزا در دو شرکت خودروسازی خبرداد که مسئولیت آنها، پاسخگویی و رسیدگی به اعتراض مشتریان و خریداران خودرو است.
وی گفت: در راستای دستور وزارت صنعت، معدن و تجارت به شرکت‌های خودروساز برای تعیین تکلیف مشتریان، گروه خودروسازی ایران خودرو و سایپا، ستادی را در معاونت فروش خود تشکیل داده و به اعتراض مشتریان نسبت به تاخیر و شرایط تحویل خودرو رسیدگی می کنند.
مقیمی در ادامه افزود: امروز به صورت سرزده از این ستاد بازدید کردم که با توجه به فراخوان شرکت‌های خودروساز، افرادی که امکان تحویل خودروهایشان نبود، به ستاد مراجعه کرده بودند و توافقاتی با خودروسازان داشتند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه سایر گروه ها نیز می توانند در روزهای آینده به این ستادها مراجعه کنند، گفت: با توجه به گروه‌بندی محصولات خودروسازان ، متقاضیان با مراجعه به ستاد و انتخاب محصول مورد نظر، می‌توانند از زمان تحویل خودرو که توسط شرکت خودروساز اعلام خواهد شد، مطلع شوند.
به گزارش مهر، ستاد مشتریان ایران‌خودرو در کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص تهران-کرج (شهید لشکری)جنب بیمه و بانک پارسیان درب ۴ ایران خودرو و ستاد مشتریان سایپا در کیلومتر ۱۸ جاده قدیم، مجموعه سازه گستر (کفش ملی سابق ) واقع است.