خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میقاتی: من هم مثل عون خواهان برگزاری جلسه کابینه هستم

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 21:53
نخست‌وزیر لبنان اشاره کرد، این نگرانی وجود دارد که برگزاری جلسه کابینه کشور را به اماکن دیگر بکشد یا به شکافی منجر شود که باید برای مقابله با آن همکاری شود.
لبنان،برگزاري،جلسه،ميقاتي،كابينه

نخست‌وزیر لبنان اشاره کرد، این نگرانی وجود دارد که برگزاری جلسه کابینه کشور را به اماکن دیگر بکشد یا به شکافی منجر شود که باید برای مقابله با آن همکاری شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان تاکید کرد: من هم مثل میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان خواهان برگزاری جلسه کابینه هستم به خصوص که همه نسبت به عدم برگزاری آن متضرر خواهند شد.
امیدواریم بتوانیم به زودی برای بررسی مسائل مهم دعوت به برگزاری جلسه دولت کنیم.
نخست‌وزیر لبنان تاکید کرد: نوشته شده کسی که مسؤول اداره این کشور است باید برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها و مواضع تلاش کند نه برای ایجاد اختلاف، این راه ما و رویکرد ماست و برای تحقق آن تلاش می‌کنیم.
میقاتی نشست‌هایی که در کاخ دولت برگزار می‌شود را پیشنهاد کرد تا مسائل مهم مثل قاچاق از مرزها و قاچاق مواد مخدر و نظارت بر نرخ کالاهای مصرفی مورد نظارت قرار بگیرد.
انتهای پیام