خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهمترین مبنا در پیشرفت اخلاق اداری تصحیح بینش کارکنان است

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 17:12
مراسم تجلیل از قضات و کارکنان ساعی دیوان عدالت اداری با حضور رییس، معاونین و مدیران کل دیوان برگزار شد.
اداري،ديوان،كاركنان،عدالت،نظام،اسلامي،رئيس،قرار،ساعي،امانت،قضات

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری، در مراسم تقدیر از قضات و کارکنان ساعی دیوان عدالت اداری، نقش کارکنان اداری را در تکریم ارباب رجوع مؤثر دانست و اظهار کرد: یک کارمند مسلمان باید دارای اخلاق اسلامی و انسانی باشد و مهمترین مبنا در پیشرفت اخلاق اداری تصحیح بینش کارکنان نسبت به خودشان، مردمان، مسؤلان و وظایف شأن است.
رئیس دیوان عدالت اداری با تاکید بر اینکه در نظام اداری آنچه در رأس مناسبات و رفتار اداری حاکم است حرمت نگهداشتن و حفظ حقوق مردم است، گفت: هر یک از کارکنان در هر مرتبه و جایگاهی که قرار دارند اگر حافظ حقوق و حرمت ارباب رجوع باشند یک نظام اداری مبتنی بر اخلاق ظهور خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری مسئولیت در نظام اسلامی را امانتی سنگین دانست و گفت: مسئولیت در نظام اسلامی باری بر دوش انسان است که باید آن را به خاطر هدف و نیّتی که داریم تحمّل کنیم و اگر قدرت پذیرش امانت و عمل به تعهدات آن را در نداشته باشیم، نباید خود را را در معرض پذیرش آن قرار دهیم و همه ما باید به فرصت مسئولیتی که در اختیار ما قرار گرفته به چشم یک امانت نگاه کنیم و با ارج نهادن این امانت، دلسوزانه و به دقت کارهای مردم را پیگیری کنیم.
رئیس دیوان عدالت اداری فلسفه حکومت اسلامی را خدمت به مردم دانست و افزود: استقلال و هویت از دستاوردهای مهم انقلاب است و این دستاوردها به برکت حضور مردم و خون شهدا به دست آمده است و همه تلاش‌ها بر این است که از این فرصتی که انقلاب و نظام اسلامی در اختیار ما قرار داده است پاسداری و حفاظت کنیم.
در ادامه بر اساس نتایج و آمار ارزیابی‌ها و بازدیدهای به عمل آمده در حوزه‌های قضائی و اداری و تعیین میزان تأثیر فعالیت افراد در هر مجموعه، از خدمات سی نفر از قضات ساعی و شصت و یک نفر از کارکنان ساعی و تلاشگر دیوان عدالت اداری تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با حضور رئیس، معاونین، قضات، مدیران کل و کارکنان اداری دیوان عدالت اداری برگزار شد.