خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی در پارک ملی گلستان کامل اطفاء شد- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 16:54
مدیرکل محیط زیست استان گلستان گفت: با تلاش مردم و نیروهای امدادی، آتش‌سوزی در پارک ملی گلستان به صورت کامل اطفاء شد.
گلستان،پارك،ملي،حريق،آتش،طبيعي

محمدرضا کنعانی دقایقی قبل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان درباره آخرین وضعیت آتش سوزی در پارک ملی گلستان، اظهار داشت: منطقه‌ای که در پارک ملی گلستان دستخوش حریق شده بود با کمک نیرو‌های بسیج، سپاه، هلال احمر، منابع طبیعی، فرمانداری، مدیریت بحران، مردم تنگراه و قوش چشمه و محیط بانان اطفا شد.
وی افزود: که براساس گزارش‌های اولیه حدود 200 هکتار از عرصه‌های جنگلی پارک ملی گلستان در 6 روز گذشته تحت تاثیر آتش قرار گرفته که مساحت دقیق آن بعد از بررسی میدانی و ماهواره‌ای مشخص می‌شود.
مدیر کل محیط زیست استان گلستان علت بیشتر این آتش سوزی ها را عامل انسانی و سهل‌انگاری مردم دانست و گفت :حریق از روز دوشنبه در پارک ملی گلستان به دلیل شعله گرفتن کنده‌های نیم‌سوخته به‌جامانده از آتش‌های قبلی گسترش یافت.
به جز پارک ملی گلستان حدود50 هکتار از عرصه های منابع طبیعی در یک هفته اخیر دچار حریق شده بودند که با کمک نیروهای مردمی وبسیج، نیروهای منابع طبیعی و 2 فروند بالگرد هوانیروز سپاه و هلال احمر مهار شدند.
انتهای پیام/581/ش