خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال‌ فارغ التحصیلان، بحث اصلی حوزه آموزش عالی/ وجود کاری مستمر و پویا در حوزه آموزش عالی لازم است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 09:40
غلامی گفت: اشتعال پذیری دانشجویان بحث اصلی ماست و به نظر می‌رسد برخی از توانمندی‌ها در دوره‌های مهارت آموزی تقویت می‌شوند.
آموزش،فناوري،تحقيقات،علوم،وزير،اساتيد،غلامي،تربيت،دانشجويان، ...

وزیر علوم تحقیقات و فناوری مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم چهارمین همایش ملی آموزش عالی که در دانشگاه شریف درحال برگزاری است، اظهار کرد: درحال حاضر در نقطه عطف آموزش عالی قرار داریم.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: تاریخچه شکل گیری دانشگاه‌های امروزی نشان می‌دهد که با هدف تربیت تئوری کارشناس دانشگاه ها را تشکیل داده‌ایم و به همین دلیل سایه آموزش بر دیکر ماموریت‌ها سنگینی می‌کند.
وی درباره مامورین جدید دانشگاه‌ها گفت: نگاه جدید به دانشگاه‌ها می‌تواند سبب تغیر خط مشی علم و فناوری شود.
غلامی اظهار کرد: افتخارات آموزش عالی کم نیست، اما باید این افتخارات بیشتر شود، البته در بازنگری دروس و سر فصل‌ها برنامه‌های خوبی انجام شده اما وجود و یک کار مستمر پویا در حوزه آموزش عالی لازم است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: به یک کار درست علمی و قوی احتیاج داریم و توجه به مولفه‌های آموزش عالی اصل مهمی است و اساتید باید نگاه جامع و گسترده‌ای داشته باشند.
وی درباره عملکرد اساتید گفت: رها کردن آموزش و نبود تجربه راه به جایی نمی‌برد و اساتید با تجربه باید در کنار جوانان باشند.
غلامی درباره فارغ التحصیلان گفت: تربیت جوانان و فارغ التحصیلان نیازمند برنامه‌ای جدی و ایجاد نگاه کارشناسانه در میان دانشگاهیان برنامه مهمی است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: در جهان کنونی ارتباطات بسیار نزدیک و فاصله‌ها کوتاه است و حضور افکار و اندیشه‌های مختلف در فضای مجازی فراوان است و برهمین اساس تعاریف دانشگاهی اهمیت بسیاری پیدا می‌کنند.
وی با بیان اینکه ایران دارای ظرفیت‌های خوبی است، گفت: تربیت این نیروی انسانی و افزایش کارایی و ظرفیت قابل توجه آن‌ها برای ما اهمیت بسیاری دارد و اساتید باید به این موضوع توجه داشته باشند.
غلامی افزود: اشتعال پذیری دانشجویان بحث اصلی ماست و به نظر می‌رسد برخی از توانمندی‌ها در دوره‌های مهارت آموزی تقویت می‌شوند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در حوزه آموزش توفیقاتی خوب داشته ایم و اساتید گرانقدری با عشق و علاقه دانشجویان را تربیت می‌کنند و نیاز داریم که دانشگاه‌ها از جوانان حمایت بیشتری کنند.
وی درباره دانشجویان بیان کرد: دانشجویان باید بدانند که در آینده کجا قرار خواهند داشت و خود را برای آینده آماده کنند.
انتهای پیام/