خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کهگیلویه و بویراحمد نیازمند ایجاد سردخانه و انبار کالا است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 15:54
یاسوج- استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: در راستای تامین کالاهای اساسی، استان نیازمند ایجاد سردخانه و انبار کالا بوده وکمبود این دو در استان احساس می شود.
استان،ميوه،ميدان،بازار،تره،احمد،تنظيم

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی احمد زاده بعدازظهر چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان افزود: در راستای این امر باید برنامه ریزی کوتاه مدت و میان مدت داشت.
وی با بیان اینکه، وضعیت فعلی تنظیم و کنترل قیمت‌ها در استان رضایت بخش نیست، گفت: زمینه توسعه میدان میوه و تره بار در دیگر شهرهای استان فراهم شود.
احمد زاده تصریح کرد: نظارت مستمر و جدی بر ساماندهی بازار در همه نقاط استان ضروری است و برای تأمین اغلب کالاهای اساسی در استان نیازمند سردخانه‌ها و انبارها هستیم.
وی اظهار داشت: راه اندازی میدان میوه و تره بار در یاسوج ضرورتی مهم بود و باید همکاری لازم با متولیان این میدان و نظارت بر آن به طور مستمر انجام و میادین میوه و تره بار محلی نیز در سطح شهر یاسوج راه اندازی شود.
احمد زاده افزود: برای دسترسی آسان شهروندان به میوه و اقلام مورد نیاز باید علاوه بر میدان اصلی میوه و تره بار، میدان محلی نیز در چند نقطه در شهر یاسوج ایجاد و مرغ و تخم مرغ نیز در این میدان‌های محلی توزیع شود.
استاندار با بیان اینکه ساماندهی و تنظیم بازار با نظارت‌های همیشگی و بازرسی‌های بیشتر انجام شود، گفت: تأمین کالاهای اساسی مردم به طور مستمر انجام و جلسات ستاد تنظیم بازار به صورت هفته‌ای برگزار شود.
احمد زاده افزود: این امر باید منجر به ساماندهی بازار شده و اثر گذار باشد و برای توسعه مرغداری‌های گوشتی و پرورش مرغ‌های تخم گذار نیز مجوز مرغداری‌ها و تأمین تسهیلات و جذب سرمایه گذار به عنوان یک اولویت در استان برنامه ریزی شده و برای توسعه مرغداری‌ها توازن شهرستانی آنها مد نظر باشد.