خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس هیات دمشق در مذاکرات آستانه: اشغالگری آمریکا و ترکیه دلیل اصلی طولانی شدن بحران سوریه است

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 15:53
رئیس هیات دولت سوریه در مذاکرات آستانه امروز (چهارشنبه) اشغالگری آمریکا و ترکیه در بخشی از خاک سوریه را علت اصلی طولانی شدن بحران در این کشور دانست.
سوريه،آستانه،خاك،مذاكرات،هيات،آمريكا

رئیس هیات دولت سوریه در مذاکرات آستانه امروز (چهارشنبه) اشغالگری آمریکا و ترکیه در بخشی از خاک سوریه را علت اصلی طولانی شدن بحران در این کشور دانست.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، ایمن سوسان، رئیس هیات دولت سوریه در هفدهمین مذاکرات فرمت آستانه امروز در کنفرانس مطبوعاتی در نورسلطان، پایتخت قزاقستان اظهار کرد: در این نشست پیامدهای فاجعه‌بار اقدامات اقتصادی یک‌جانبه‌ای که علیه مردم سوریه در پیش گرفته شدند، ارائه و بررسی شدند.
سوسان تاکید کرد: اشغالگری آمریکا و ترکیه در بخشی از خاک سوریه دلیل اصلی طولانی شدن بحران است.
رئیس هیات دولت سوریه در هفدهمین مذاکرات فرمت آستانه با اشاره به غارت منابع مردم سوریه توسط آمریکا، حمایت شبه‌نظامیان جدایی‌طلب قسد از جنایات ضدبشری و افزایش مشکلات مردم سوریه گفت: حملات اسرائیل به خاک سوریه هرگز قادر به احیای گروه‌های تروریستی و تضعیف عزم سوریه برای هدف قرار دادن ابزارهای اشغالگران تا نابودی آنها نخواهند بود.
انتهای پیام