خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقلام موردنیاز 7 روستای مسدود شده شهرستان اردل برای 6 ماه تامین شده است- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 14:59
گروه استان‌ها - فرماندار اردل با اشاره به مسدود شدن راه ارتباطی 7 روستای اردل بدلیل بارش برف، گفت: با توجه به صعب‌العبور بودن و پیش بینی مسدود شدن مسیر دسترسی، آرد و سوخت این روستاها با همکاری سپاه و کمیته امداد برای 6ماه تدارک دیده شده است.
اردل،مسير،تردد،شهرستان،اورژانس،امداد،روستا،راهداران

محمود کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به تردد روان در مسیرهای اصلی شهرستان اردل، اظهار داشت: تردد در مسیرهای اصلی شهرستان اردل خوب و منظم بوده و تمامی مسیرها باز و تردد روان است.
وی با اشاره به بسته شدن مسیر 7 روستا از ابتدای بارندگی تاکنون، گفت: با توجه به بارندگی و ارتفاع زیاد برف، مسیر تردد 7 روستا اردل از جمله روستاهای سرقلعه، بادره، لیمه، دماب، زردلیمه، دهدلی و سرتنگ‌دیمه که جزو دهستان دیناران هستند، مسدود شده است که راهداران همچنان در تلاش برای باز کردن این مسیر هستند.
فرماندار شهرستان اردل گفت: جمعیت این 7 روستا مجموعا 300 نفر است که با توجه به صعب‌العبور بودن مسیر و پیش بینی مسدود شدن مسیر دسترسی آن‌ها، آرد و سوخت آ‌نها تامین شده و با همکاری سپاه قمر بنی هاشم(ع) و کمیته امداد شهرستان اردل، اقلام مورد نیاز آن‌ها به ارزش 300 میلیون تومان، برای شش ماه تدارک دیده شده است و از این بابت مسئله‌ای ندارند، در خصوص بیماری هم انتقال بیمار با بالگرد صورت می‌گیرد و در نهایت اگر خیلی فوری بود، اورژانس و بلدوزر فرستاده می‌شود.
وی تصریح کرد: با شروع بارندگی‌ها در سامانه بارشی اخیر 69 خودرو امداد دهی و خدمات دهی شدند، اسکان 25 نفر در راهدارخانه‌ها، 22 ماموریت اورژانس صورت گرفته و 5 مورد تا کنون منازل آسیب دیده‌ گزارش شده است.
کیانی در پایان خاطرنشان کرد: در زمستان مردم باید رعایت کنند، متاسفانه بسیاری از رانندگان رعایت نمی‌کنند و زنجیرچرخ به همراه ندارند علاوه بر این نحوه بستن زنجیر چرخ را هم نمی‌دانند که این موجب زحمت‌ زیاد برای راهداران، نیروهای هلال احمر، امداد و اورژانس می‌شود.
انتهای پیام/7540/ی