خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع ۴ هزار تن انواع نهاده‌های دامی در ۹ ماهه سال جاری در خداآفرین

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 14:42
مدیر جهادکشاورزی شهرستان خداآفرین گفت: میزان توزیع انواع نهاده‌های دامی در شهرستان خداآفرین از ابتدای امسال تاکنون، دو هزار و ۷۰ تن جو و یک هزار و ۹۳۰ تن انواع کنسانتره بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چند برابری داشته است.
شهرستان،دام،خداآفرين،دامداران،دامي،انواع

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهادکشاورزی شهرستان خداآفرین گفت: میزان توزیع انواع نهاده‌های دامی در شهرستان خداآفرین از ابتدای امسال تاکنون، دو هزار و ۷۰ تن جو و یک هزار و ۹۳۰ تن انواع کنسانتره بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چند برابری داشته است.
رشید نظمی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون چهار هزار تن انواع نهاده‌های دامی در شهرستان خداآفرین توسط این مدیریت بین دامداران روستایی و عشایری به منظور ایجاد تعادل در بازار و حمایت از دامداران و کاهش هزینه های تولید و افزایش بهره وری، توزیع شده‌ است.
وی با بیان اینکه این نهاده‌ها شامل جو و کنسانتره است که در اختیار دامداران روستایی و عشایری شهرستان قرار گرفته است، ادامه داد: شهرستان خداآفرین ۲۵۸ هزار راس دام سبک شامل گوسفند و بز و ۳۲ هزار و ۴۰۰ راس دام سنگین مولد و غیرمولد دارد و سالانه ۵۶ هزار و ۴۲۱ تُن انواع محصولات در حوزه دام در این شهرستان تولید می‌شود.
وی افزود: برای حمایت از دامداران، نهاده دامی و کنسانتره با قیمت مصوب دولتی توسط دو سامانه ‏بازارگاه نهاده‌های دامی و سامانه توزیع سبوس، تخصیص و بین تولیدکنندگان دام سبک و سنگین شهرستان طبق هویت گذاری ‏توزیع می‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی اضافه کرد: تعداد هویت گذاری دام سبک و سنگین در این شهرستان تا آخر آذرماه به تعداد ۱۹۰ هزار و ۲۰۵ راس می‌باشد.‏
انتهای پیام