خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچگونه کمبود کالا در استان البرز وجود ندارد- اخبار البرز - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 14:42
گروه استان‌ها- استاندار البرز با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای کنترل قیمت اقلام اساسی مورد نیاز مردم ،گفت: هیچ کمبود کالایی در البرز نداریم.
بازار،عبداللهي،كنترل،تامين،جلسه،البرز،كالاهاي،تنظيم،اساسي،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عبداللهی اظهار داشت : تامین کالاهای اساسی و کنترل بازار از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: در جلسه ستاد ملی مطالب مهمی مطرح شد و تصمیماتی در خصوص نظارت بر قیمت‌ها، روند توزیع و انبار کالاها گرفته شد.
عبداللهی گفت: در این راستا جلسه قرارگاه تامین امنیت غذایی استان، جلسه استانی ستاد تنظیم بازار و جلسه کمیسیون اقدام مشترک با هدف ایجاد هماهنگی بین تمامی مسئولان مربوطه برای کنترل بازار تشکیل شد.
وی افزود: تاکیدات لازم برای کنترل بازار را داشتیم و از سوی دیگر باید به نیازهای مردم توجه جدی شود.
عبداللهی گفت: همچنین برای تمرکز در اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی در خصوص تنظیم بازار، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان بعنوان سخنگوی ویژه انتخاب شد.
وی افزود: پیش بینی ها برای تامین مواد غذایی و کالاهای اساسی مردم برای مناسبت هایی همچون ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از هم اکنون در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: اکنون هیچ گونه کمبودی بلحاظ تامین کالاهای اساسی مردم در بازار البرز وجود ندارد و ثبات حاکم است، بنابراین باید برای حفاظت از این شرایط با جدیت در میدان باشیم.
استاندار البرز گفت: تمامی مسئولان استان باید با وحدت رویه، انسجام و اشراف کامل بر موضوعات نسبت به کنترل و رصد بازار برنامه ریزی و اقدام کنند.
عبداللهی افزود: اتاق اصناف البرز نیز باید برای اقناع سازی صنوف جهت عدم افزایش خودسرانه قیمت ها بپردازد و برای تحقق اهداف تنظیم بازار همراهی کند.
انتهای پیام/س