سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنها ۶.۳ درصد جمعیت هدف خراسان‌جنوبی دوز سوم واکسن را تزریق کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 12:54
بیرجند-دبیر ستاد دانشگاهی و پیشگیری از کرونای خراسان‌جنوبی با اشاره به ضرورت دوز سوم واکسن کرونا، گفت: تنها ۶.۳ درصد جمعیت هدف خراسان جنوبی دوز سوم واکسن را تزریق کردند.
دوز،مركز،شعبانيه،واكسيناسيون،ظهر،تزريق

غلامرضا شریف‌زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تاکنون از مجموع ۵۶۰ هزار نفر از جمعیت هدف خراسان جنوبی (افراد بالای ۱۸ سال) تنها ۳۵ هزار و ۸۷ نفر دوز سوم یا همان دوز یادآور را تزریق کرده‌اند.
دبیر ستاد دانشگاهی و پیشگیری از کرونای خراسان‌جنوبی با بیان اینکه این آمار نشان می‌دهد که تنها ۶.۳ درصد جمعیت هدف دوز سوم واکسن را تزریق کرده‌اند، بیان‌کرد: تا این لحظه استقبال زیادی از دوز سوم نشده است.
شریف زاده با اشاره به اینکه استفاده از دوز سوم می‌تواند در پیشگیری و یا جلوگیری از ابتلای شدید بسیار مؤثر باشد، گفت: در حال حاضر در شهر بیرجند دو مرکز غدیر خیابان پاسداران و مرکز شعبانیه به مردم برای تزریق واکسن ارائه خدمت می‌کنند.
وی اظهار کرد: مرکز واکسیناسیون غدیر به صورت یکسره، صبح و بعد از ظهر و مرکز شعبانیه صبح ساعت هشت تا ۱۲ ظهر و بعد از ظهر نیز از ساعت ۱۶ تا هفت عصر به شهروندان و متقاضیان واکسیناسیون ارائه خدمت می‌کنند.
دبیر ستاد دانشگاهی و پیشگیری از کرونای خراسان جنوبی بیان‌کرد: کاهش مراجعین به مرکز شعبانیه موجب شده که به صورت یکسره ارائه خدمت نکند.
شریف زاده یادآور شد: امیدواریم با همت همه مردم و متولیان امر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون جامعه خود را در قبال ویروس کرونا حفاظت کنیم.