خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند سارقان مسلح تلفن همراه در زاهدان/ 400 گوشی مسروقه از 4 استان کشف شد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 11:31
گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در پی انهدام باند سارقان مسلح تلفن همراه در زاهدان 400 تلفن گوشی مسروقه کشف شد.
گوشي،باند،شناسايي،زاهدان،بلوچستان،سيستان

سردار احمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در عملیات پیچیده و هوشمندانه کاراگاهان پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان باند سارقان مسلح و به عنف گوشی تلفن همراه شهروندان زاهدانی شناسایی و منهدم شد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این عملیات ضربتی با دستگیری پنج عضو این باند تعداد 400 دستگاه گوشی تلفن همراه از مدل های مختلف، دو دستگاه سیستم رایانه و لپ تاپ و نرم‌افزارهای مربوطه و همچنین تعداد زیادی سریال گوشی مورد استفاده مجموعه به ارزش 30 میلیارد ریال از محل و مکان دستگیری اعضای این باند کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری پلیس آگاهی تاکنون از 400 گوشی کشف شده 40 نفر از مالکین آن در شهرهای زاهدان، یزد، گلستان و شیراز شناسایی شدند که تلاش برای شناسایی مابقی مالباختگان و دیگر شکات تا تحویل کامل اموال مسروقه ادامه دارد.
انتهای پیام/392/ش