سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ختم قرآن در یک رکعت نماز ۷ ساعته

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 10:18
یک جوان سوری در یک رکعت نماز که ۷ ساعت طول کشید، قرآن را ختم کرد.
قرآن،منتشر،كليپ،شبهات

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری‌های عربی از ویدئویی که یک جوان سوری در صفحه فیس‌بوک خود منتشر کرده خبر دادند: جوان سوری به نام عبدالرحمن النبهان (در یک کلیپ ویدئویی که در صفحه فیس بوک خود پخش شد) گفت: در یک رکعت که ۷ ساعت طول کشید قرآن را ختم کردم.
النبهان افزود: در خصوص کلیپ منتشر شده نظرات زیادی دریافت کردم و شبهات زیادی پیش آمده بود که نیازمند توضیح است.
مهمترین این شبهات در این خصوص بود که چطور ممکن است در این مدت کوتاه کل قرآن خوانده شود که باید بگویم خواندن قرآن توسط حافظ قرآن با قاری غیرحافظ فرق می‌کند.
سایت‌های ارتباطی با تجلیل از نبهان تاکید کردند که او الگوی جوانان است و دستاوردهای او باید به صورت عمومی و رسمی منتشر و تجلیل شود.
*مترجم: مرضیه کیان