خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از کتاب روایت اسارت ۶۰ آزاده دفاع مقدس

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 09:04
مراسم رونمایی از کتاب «زمان ایستاده بود» نوشته فرزانه قلعه‌قوند روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود.
كتاب،آزادگان،روز،رونمايي،ناشران

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «زمان ایستاده بود» نوشته فرزانه قلعه‌قوند روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت همزمان با نهمین روز سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در محل این نمایشگاه رونمایی می‌شود.
این کتاب به‌تازگی توسط انتشارات پیام آزادگان منتشر شده و درباره نحوه اسارت ۶۰ آزاده دوران دفاع مقدس است.
گردآورنده و نویسنده این کتاب، معاون پژوهشی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان است.
مراسم رونمایی از این کتاب که با همکاری مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، با حضور نویسنده و جمعی از آزادگان دوران جنگ تحمیلی همراه خواهد بود.
برنامه مذکور ساعت ۱۱ روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در شبستان مصلی امام خمینی برگزار می‌شود.