خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از خام فروشی نخود در کرمانشاه- عکس استانها تسنیم

تسنیم | تصویری | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 09:13
یکی از بزرگترین ‌مشکلات بخش کشاورزی،‌فروش محصولات به ‌صورت خام است که از ایجاد ارزش افزوده می‌کاهد. وزارت جهاد کشاورزی برای ممانعت از خام‌فروشی نخود که استان کرمانشاه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این ماده غذایی است، اقدام به راه‌اندازی کارخانه فرآوری و بسته بندی این‌محصول کرده است. نخود کرمانشاه خوشمزه‌ترین نخود در دنیا است که با راه‌اندازی این‌ کارخانه توانسته است این‌محصول را به‌صورت کاملا تمیز و عاری از هرگونه ضایعات در اختیار مشتریان قرار دهد.
نخود،كرمانشاه،كارخانه،خام

این کارخانه با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال، نخود را به کشورهای حاشیه خلیج فارس، ارمنستان، ازبکستان و تاجیکستان صادر می‌کند
جلوگیری از خام فروشی نخود در کرمانشاه
۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۷
فرزاد منتی
یکی از بزرگترین ‌مشکلات بخش کشاورزی،‌فروش محصولات به ‌صورت خام است که از ایجاد ارزش افزوده می‌کاهد.
وزارت جهاد کشاورزی برای ممانعت از خام‌فروشی نخود که استان کرمانشاه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این ماده غذایی است، اقدام به راه‌اندازی کارخانه فرآوری و بسته بندی این‌محصول کرده است.
نخود کرمانشاه خوشمزه‌ترین نخود در دنیا است که با راه‌اندازی این‌ کارخانه توانسته است این‌محصول را به‌صورت کاملا تمیز و عاری از هرگونه ضایعات در اختیار مشتریان قرار دهد.