خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی حقوقی بانک ملی ایران در برابر شرکت آلمانی با حکم دیوان دادگستری اروپا

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 30 آذر 1400 - 22:42
دیوان دادگستری اروپا اقدام شرکت مخابراتی «دویچه تلکام» در قطع دسترسی اینترنت شعبه بانک ملی ایران در شهر هامبورگ به بهانه بیم از تحریم‌های ثانویه آمریکا را ناموجه دانست.
بانك،هامبورگ،ايران،ملي،شعبه،اينترنت،شركت

به گزارش مشرق به نقل از شبکه دویچه وله آلمان، دیوان دادگستری اروپا امروز سه‌شنبه ۲۱ دسامبر (۳۰ آذرماه) اقدام شرکت مخابراتی «دویچه تلکام» در قطع کردن اینترنت شعبه بانک ملی ایران در هامبورگ را مردود خواند.
پیرو شکایت بانک ملی ایران از شرکت دویچه تلکام به دلیل قطع کردن اینترنت شعبه بانک ملی ایران در هامبورگ، دیوان دادگستری اروپا که مقر آن در کشور لوکزامبورگ است، استدلال شرکت آلمانی مبنی بر اینکه از بیم تحریم‌های ثانویه آمریکا اقدام به قطع اینترنت شعبه بانک ملی ایران در هامبورگ کرده است را غیرموجه خواند و تأکید کرد که شرکت‌های اروپایی تنها در صورتی اجازه دارند برای اجرا نکردن قراردادهای خود با طرف‌های ایرانی به تحریم‌های ثانویه آمریکا استناد کنند که مشخص شود در صورت اجرای این قراردادها پیامدهای سنگین اقتصادی در انتظارشان خواهد بود.
دیوان دادگستری اروپا همچنین دادگاه هامبورگ را مسئول قضاوت نهایی در خصوص این پرونده دانسته است.
پیش از این دادگاه محلی هامبورگ نیز در حکم بدوی خود با اعلام اینکه استدلال شرکت دویچه تلکام برای قطع اینترنت شعبه بانک ملی ایران در هامبورگ کافی نبوده است، از این شرکت مخابراتی خواسته بود که خطوط تلفن و دسترسی اینترنت شعبه بانک ملی ایران در هامبورگ و همچنین بانک سپه و بانک بازرگانی ایران و اروپا را برقرار کند.