خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه‌های اجتماعی نسبت به جامعه بی تفاوت نیستند

ایسنا | دانش و فناوری | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 07:55
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌های اجتماعی و مؤثر نسبت به جامعه پیرامونی خود بی تفاوت نیستند بلکه به دنبال راه کارهای برای حل مشکلات هستند.
اجتماعي،فرهنگي،زمينه،دانشجويان،جامعه،مد،لباس،علوم،وزارت،عسكر ...

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌های اجتماعی و مؤثر نسبت به جامعه پیرامونی خود بی تفاوت نیستند بلکه به دنبال راه کارهای برای حل مشکلات هستند.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه منطقه‌ای توانمندی‌های دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی با حضور مهندس محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و محمد علی کیانی مدیر کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگی و ارتباطات اسلامی در بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی آغاز به کار کرد.‌
محمدهادی عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه زیست دانشجویی یکی از ارکان کلیدی برای تحقق دانشگاه‌های اجتماعی است افزود: باید متناسب با رشد جامعه این امر نیز به سرانجام برسد، ایجاد دانشگاه‌های اجتماعی جزو انتظارات جامعه است.
وی با بیان اینکه باید حیات اجتماعی جدید ایجاد کنیم اظهار کرد: انتظار می‌رود دانشجویان، اساتید، نخبه‌ها و هنرمندان باید مسائل و مشکلات جامعه را در زمینه‌های مختلف رصد کنند و برای برطرف شدن آن‌ها راه کارهای عملی و علمی ارائه دهند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر دختران و زنان نیمی از جمعیت فعال و پر توان جامعه هستند که نیاز است به اشتغال این قشر نیز توجه کرد.
عسکری اشاره‌ای به پوشاک و زیور آلات نیز کرد و افزود: این امر باید مورد توجه طراحان و تولید کننده ها قرار گیرد و ما نیز باید زمینه رشد و تعالی قشر دانشجوی در این زمینه را فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه دانشجویان و کارآفرینان بسیار توانمند در زمینه مد و لباس داریم تصریح کرد: دولت و دستگاه‌ها باید زمینه فعالیت را بیشتر فراهم کنند تا کسب و کارهای جدید نیز بیشتر رونق یابد
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه توانمندی‌های دانشجوهای دختر در زمینه مد و لباس بهترین فرصت برای نشان دادن ایده‌ها و بروز خلاقیت است که این امر یک کار ارزشی است و دانشجویان باید از این فرصت استفاده کنند و توانمندی‌های خود را به رخ بکشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نمایشگاه منطقه‌ای توانمندی‌های دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت فرهنگی این وزارتخانه و معاونت امور زنان و خانواده دفتر ریاست جمهوری برگزار شده است.
انتهای پیام