خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیوار حفاظتی قلعه تاریخی دیشموک بر اثر سیل تخریب شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 آذر 1400 - 13:19
یاسوج- معاون میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دیوار حفاظتی قلعه تاریخی دیشموک در شهرستان کهگیلویه بر اثر سیل و بارندگی های اخیر تخریب شد.
تاريخي،قلعه،كهگيلويه

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم دادی نژاد ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: قلعه دیشموک از بناهای تاریخی استان کهگیلویه و بویراحمد است که در مرکز شهر دیشموک از توابع شهرستان کهگیلویه قرار دارد.
وی بیان داشت: قلعه دیشموک یکی از مجموعه‌های با ارزش تاریخی است که با ابعاد ۲۵۰ در ۲۵۰ متر و ارتفاع حدود ۲۵ متر بر بلندای صخره‌ای گچی واقع شده و در نوع خود بی نظیر است.
دادی نژاد تصریح کرد: برآورد خسارت بارش‌ها به قلعه تاریخی دیشموک پس از پایان بارندگی آغاز و قسمت‌های دیوار حفاظتی این بنای تاریخی که بر اثر باران تخریب شده، مرمت اضطراری می‌شود.