خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محرومیت ۳ ورزشکار به دلیل دوپینگ

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 30 آذر 1400 - 12:29
از سوی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (ایران نادو)، ۲ ورزشکار سه‌گانه به مدت ۳ سال و یک ورزشکار از رشته دوومیدانی به مدت ۲ سال، محروم شدند.
ورزشكار،دووميداني،محروم،رشته

از سوی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (ایران نادو)، ۲ ورزشکار سه‌گانه به مدت ۳ سال و یک ورزشکار از رشته دوومیدانی به مدت ۲ سال، محروم شدند.
به گزارش ایسنا، ایران نادو احکام سه ورزشکار را صادر کرد که بر اساس آن ۳ ورزشکار از رشته‌های دوومیدانی و سه گانه به ترتیب به مدت ۲ و ۳ سال از تمامی فعالیت‌های ورزشی محروم شدند.
نوید سلیم پور و فاطمه میریان از ورزشکاران رشته سه‌گانه به دلیل مصرف ماده ممنوعه اریتروپوئتین به مدت سه سال از تاریخ چهارم آبان ۱۴۰۰ تا سوم آبان ۱۴۰۳ از تمامی فعالیت‌های ورزشی محروم شدند.
همچنین یک ورزشکار رشته دوومیدانی به دلیل مصرف ماده ممنوعه HCG به مدت دو سال از تاریخ دهم مهر ۱۴۰۰ تا نهم مهر ۱۴۰۲ از تمامی فعالیت‌های ورزشی محروم شد.
گفتنی است با توجه به اینکه ورزشکار رشته دوومیدانی زیر سن قانونی است، طبق مجموعه قوانین ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران نامش محرمانه بوده و فاش نمی‌شود.
انتهای پیام