خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقتصاددانان آکسفورد به ترامپ در زمینه نفت 100 دلاری هشدار دادند

فارس | اقتصادی، بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 02:44
روزنامه تلگراف گزارش داد، اقتصاددانان آکسفورد با اشاره به لغو معافیت‌های نفتی ایران، به ترامپ در زمینه نفت 100 دلاری و کاهش رشد اقتصاد جهانی در سال 2020 هشدار دادند.
نفت،جهاني،افزايش،ايران،نفتي،گزارش،2020،اقتصاددانان،تلگراف

روزنامه تلگراف گزارش داد، اقتصاددانان آکسفورد با اشاره به لغو معافیت‌های نفتی ایران، به ترامپ در زمینه نفت 100 دلاری و کاهش رشد اقتصاد جهانی در سال 2020 هشدار دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه تلگراف، اقتصادانان بین المللی هشدار دادند که شوک نفتی ناشی از اقدامات دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا میتواند قیمت نفت را بشکه ای 100 دلار برساند و احیای رشد اقتصادی برای سال آینده را از ریلخارج کند.
براساس این گزارش، دولت ترامپ قیمت نفت را هفته آینده افزایش داد؛ زمانیکه واشنگتن نگرانیها در زمینه تامین نفت در بازارهای جهانی را با لغو معافیتهای نفتی ایران افزایش داد.
اقتصاددانان آکسفورد پیش بینی کردند که اگر قیمتهای جهانی نفت به بشکه ای 100 دلار برسد رشد تولید ناخالص جهانی ممکن است به 2.6 رصد برای سال 2020 کاهش یابد و تورم جهانی نیز به رقم 4 درصد افزایش پیدا کند.
تلگراف افزود: اقتصاددانان معتقدند که رشد اقتصادی جهانی در سال 2020 احیا خواهد شد و صندوق بین المللی پول نیز انتظار رشد 3.6 درصدی را برای سال آینده پیش بینی کرده است.
براساس این گزارش، تحلیلگران نگران هستند که با افزایش فشارهای ترامپ علیه ایران و ونزوئلا که هر دو از صادرکنندگان بزرگ نفت هستند، قیمتها رکورد چند سال اخیرا را بشکند و به بالاترین میزان خود برسد.
دوشنبه هفته گذشته کاخ سفید اعلام کرد که قصد ندارد معافیتهای نفتی برای واردات نفت از ایران را تمدید کند.
دولت آمریکا سال گذشته به منظور جلوگیری از افزایش ناگهانی قیمت نفت به 8 کشور خریدار نفت ایران معافیت 180 روزه اعطا کرد.
دوره این معافیتها روز 12 اردیبهشت به پایانخواهد رسید و واشنگتن اعلام کرده است که به منظور افزایش فشارهای علیه ایران دیگر این معافیتها را تمدید نخواهد کرد.
انتهای پیام/م