خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتلای ۷۰۰ هزار نفر در کشور به آلزایمر/ هر ۱۱ و نیم دقیقه یک نفر به دمانس مبتلا می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 09 اردیبهشت 1398 - 02:00
رئیس انجمن دمانس و آلزایمر ایران گفت: در حال حاضر ۷۰۰ هزار نفر در کشور به بیماری دمانس و آلزایمر مبتلا هستند.
دمانس،آلزايمر،صالحي،ايران،بيماري،نفر،سالمندي،مبتلا،انجمن،رئيس

صالحی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
معصومه صالحی رئیس انجمن دمانس و آلزایمر ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان معصومه صالحی رئیس انجمن دمانس و آلزایمر ایران در گفت‌وگو با خبرنگار، با اشاره به افزایش سالمندی در دنیا اظهار کرد: با برنامه ریزی دقیق و صحیح می‌توان تمام تهدیدات دوران سالمندی را به فرصت تبدیل کرد و تجربیات افراد سالمند را در اختیار جوانان قرار داد تا کار‌های کشور به نحو احسن انجام شود.
صالحی تاکید کرد: باید از دوران جوانی توجهی ویژه‌ به سلامت جسم و روح داشته باشیم و اگر روابط اجتماعی افراد در سنین مختلف به خوبی انجام شود، ارتباط بین سلول‌های مغز نیز تا آخر عمر برقرار شده و این موضوع از بروز دمانس و آلزایمر در افراد جلوگیری خواهد کرد.
۳ عامل موثر در پیشگیری از دمانس
رئیس انجمن دمانس و آلزایمر ایران بیان کرد: یادگیری زبان خارجه، مطالعه و فعالیت ورزشی منظم مانع از بروز آلزایمر در افراد می‌شود، زیرا خواندن کتاب و تفکر سبب افزایش ذخایر مغزی در افراد می‌شود.
وی تصریح کرد: معمولا افراد در سنین سالمندی به دمانس و آلزایمر مبتلا می‌شوند؛ دمانس می‌تواند ناشی از کم کاری یا پرکاری تیروئید و برخی از بیماری‌های عفونی می‌شود و در صورت تشخیص سریع به بهبود اختلالات حافظه منجر می‌شود.
آیا آلزایمر درمان قطعی دارد؟
صالحی گفت: بیماری آلزایمر درمان قطعی ندارد و با تشخیص زودهنگام و مصرف به موقع دارو قابل کنترل است.
رئیس انجمن دمانس و آلزایمر ایران ادامه داد: در دنیا در هر سه ثانیه و در ایران در هر ۱۱ و نیم دقیقه یک نفر به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شود و امروزه ۵۰ میلیون نفر در دنیا با بیماری دمانس و آلزایمر زندگی می‌کنند و پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ جمعیت مبتلا به دمانس و آلزایمر به ۱۵۰ میلیون نفر برسد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ هزار نفر در ایران مبتلا به بیماری دمانس هستند که با توجه به روند رو به رشد جمعیت سالمندی کشور تعداد مبتلایان به دمانس به ۲ تا ۲ و نیم میلیون نفر می‌رسد.
صالحی یادآوری کرد: بیماری‌های دیابت، فشارخون و به خصوص افسردگی در بروز بیماری دمانس و آلزایمر تاثیرگذار است که البته با انجام اقدامات پیشگیرانه و فعالیت فیزیکی مناسب می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد.
انتهای پیام/