سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان هفته هجدهم با پیروزی والنسیا در دربی 7 گله- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 30 آذر 1400 - 08:30
دیدارهای هفته ماقبل آخر نیم فصل اول لالیگای اسپانیا با پیروزی تیم فوتبال والنسیا برابر رقیب همشهری به پایان رسید.
دقيقه،والنسيا،لوانته،گل،بازي،سولر،امتيازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آخرین بازی از شب پایانی هفته هجدهم لالیگای اسپانیا، شب گذشته (دوشنبه) از ساعت 23:30 به وقت تهران، تیم‌های فوتبال والنسیا و لوانته در ورزشگاه سیوتات دوالنسیا به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی 4 بر 3 والنسیای میهمان خاتمه یافت.
در این بازی نخست این تیم لوانته بود که با گل‌های کامپانیا در دقیقه 21 و مارتی در دقیقه 24 از حریف خود پیش افتاد.
یک دقیقه به پایان نیمه اول گونسالو گوئدس یکی از گل‌های خورده را برای والنسیا جبران کرد.
روند خوب خفاش‌ها در نیمه دوم هم ادامه یافت و این تیم تنها 5 دقیقه پس از شروع مسابقه به وسیله کارلوس سولر از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند.
سولر در دقیقه 72 خودش را دو گله و والنسیا را 3 گل کرد.
همین اتفاق برای گوئدس هم رخ داد و او نیز در دقیقه 85 دبل کرد و چهارمین گل والنسیا را زد.
لوانته برای فرار از شکست در بازی برده، تمام تلاشش را کرد اما به جز گل برزی در دقیقه 2+90 گل دیگری نزد و به این ترتیب در خانه دربی والنسیا را واگذار کرد.
با این نتیجه والنسیا 28 امتیازی شد و با سبقت گرفتن از بارسلونا به رده هفتم جدول صعود کرد.
لوانته قعرنشین هم با همان 8 امتیازی که از قبل داشت در انتهای جدول باقی ماند.
انتهای پیام/