خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام بهسازی پیاده رو و زیباسازی مبلمان شهری تا پایان شهریور

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 اردیبهشت 1398 - 23:56
بجنورد- شهردار بجنورد از اتمام بهسازی پیاده رو و زیباسازی مبلمان شهری تا پایان شهریور ماه امسال خبر داد.
بجنورد،شهرداري،شهر،اشاره،براتيان،آسفالت

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله براتیان بعد از ظهر یک شنبه در هشتاد و هفتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد اظهار کرد: بهسازی و زیباسازی شهر بجنورد جز مهم‌ترین دستور کارها در شهرداری است.
براتیان با اشاره به اینکه آسفالت شهر یک نوع بحران است، تصریح کرد: اکنون برای آسفالت شهر بجنورد با بحران مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: هم اکنون روکش آسفالت بخشی از معابر اصلی شهر بجنورد با پنج اکیپ شروع شده است.
شهردار بجنورد در ادامه به بهره برداری پارک دو برار این شهرستان اشاره کرد و افزود: به مناسبت روز شورا این پارک مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.
براتیان با اشاره به گزارش مالی بودجه ۹۷ شهرداری بجنورد، گفت: شهرداری بجنورد طی سال گذشته ۱۶۲ میلیارد و ۳۱۱ میلیون تومان جذب درآمد داشته در حالی که بودجه سال ۹۷ شهرداری ۱۵۰ میلیارد تومان بوده که این نشان دهنده رشد ۱۰ درصدی بودجه سالیانه است.
وی همچنین به پرداخت ۱۴ میلیارد و ۹۲۷ میلیون تومانی حقوق کارکنان شهرداری بجنورد اشاره و اظهار کرد: تمام حقوق پرسنل شهرداری در اسفند ماه سال گذشته تسویه و در حال حاضر شهرداری هیچ گونه بدهی در این زمینه ندارد.