سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض باشگاه سپاسی از داوری دیدار مقابل آلومینیوم اراک در جام حذفی

فارس | ورزشی | دوشنبه، 29 آذر 1400 - 17:12
باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز اعتراض خود را از قضاوت بازی این تیم برابر آلومینیوم اراک در یک شانزدهم جام حذفی اعلام کرد.
تيم،سپاسي،ارسال،صحنه،بازي،اعتراض

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، تیم فجر شهید سپاسی شیراز با ارسال نامه به فدراسیون فوتبال، به صورت کتبی اعتراض خود را نسبت به داور بازی این تیم با آلومینیوم اراک در مرحله یک شانزدهم رقابت های جام حذفی اعلام کرد.
این تیم همچنین صحنه های گلچین شده این بازی را برای فدارسیون فوتبال ارسال کرده و خواستار رسیدگی به آن شده است.
خطای هند مدافع تیم آلومینیوم درون محوطه 18 قدم از جمله اعتراضات تیم سپاسی بوده که معتقد به خطای پنالتی است اما با وجود نزدیک بودن داور به صحنه این مهم اتفاق نیفتاد.
صحنه دیگر نیز که منجر به گل اول بازی شد اعتراض دوم تیم سپاسی است که در این صحنه کرنر اعلام شده درست نبوده و سپس ارسال همین توپ درصحنه ای مشکوک به هند تبدیل به گل اول بازی می شود.
فجری ها که از داوری مسابقات لیگ برتر دل خوشی ندارند از کمیته داوران مسابقات خواسته اند نسبت به تضییع حق شان رسیدگی کنند.
پیش از این نیز باشگاه سپاسی با ارسال نامه ای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نسبت به گل های تیم سپاهان در هفته ششم لیگ برتر و پنالتی گرفته نشده برابر تیم فولاد خوزستان در هفته هشتم اعتراض خود را اعلام کرده بودند.
انتهای پیام/م