خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت‌های غیرقانونی عطاری‌های استان مرکزی نگران‌کننده است- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 آذر 1400 - 16:32
گروه استان‌ها ــ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: فعالیت‌های غیرقانونی در بسیاری از عطاری‌های استان گزارش شده که این موضوع آسیب‌ها و لطمات جبران‌ناپذیری را برای جامعه به همراه دارد.
جامعه،توجه،استان،اكرمي،برخورد،مركزي،جوانان،ورزشي،اجتماعي،سال ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، بهروز اکرمی ظهر امروز در نشست کارگروه تخصصی، امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به باشگاه‌های ورزشی که به تجویز دارو و مکمل‌ها اقدام می‌کنند کاری خلاف قانون انجام می‌دهند که لازم است دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان استان در نشست‌های تخصصی روی یک ساز و کار ایده‌آل به جمع‌بندی برسند و با رسیدگی به این موضوع با خاطیان قاطعانه برخورد کنند.
وی افزود: حتی بعضا دیده می‌شود که برنامه غذایی و ورزشی هم در باشگاه‌ها به ورزشکاران داده می‌شود و این درحالی است که برخی از مربیان تحصیلات سطح پایین دارند، بنابراین چنین اقداماتی می‌تواند سلامت جامعه را به خطر بیندازد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تصریح کرد: وظایف باشگاه‌داران و مربیان ورزشی باید از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان استان تشریح شود و به اطلاع عموم مردم به‌ویژه نسل جوانان و نوجوانان برسد.
اکرمی بیان کرد: آگاه‌سازی جامعه با ارائه برنامه‌های آموزشی از سوی مسئولان و نهادهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد و مسئولان باید پاسخگوی فعالیت خود به جامعه باشند که استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این امر بسیار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: فعالیت‌های غیرقانونی در بسیاری از عطاری‌های استان گزارش شده که این موضوع آسیب‌ها و لطمات جبران‌ناپذیری را برای جامعه به همراه دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی عنوان کرد: عطاری‌ها طبق قانون تنها مجاز به فروش عرقیجات با پروانه معتبر و گیاهان دارویی خشک هستند اما اغلب آنها نسبت به ارائه داروهای غیرمجاز اقدام می‌کنند که نیازمند برخورد قانونی در این زمینه هستیم.
اکرمی افزود: این شکل از فعالیت در عطاری‌ها نگران‌کننده است که نظارت بر این مراکز باید مورد توجه اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت باشد چراکه این نهادها نسبت به این مسئله وظیفه قانونی دارند و باید با متخلفان برخورد کنند.
وی با اشاره به ضرورت توجه و حمایت از جامعه سالمندی هم گفت: با توجه به اینکه جزو استان‌های پیر کشور هستیم اهمیت توجه ویزه به جامعه سالمندی افزتایش می‌یابد و باید از ظرفیت خیران در راستای حمایت از این قشراستفاده کرد.
انتهای پیام/712/س