رسانههای محلی در توسعه استان کردستان نقش بهسزایی دارند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: توسعه رسانههای کرد زبان، توسعه مناطق کردنشین را به همراه دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نخستین نمایشگاه جشنواره رسانههای کردی ظهر امروز با حضور رسانههایی از چهار استان کردستان، کرمانشاه، ایلام و آذربایجان غربی در مجتمع فجر سنندج برپا شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در این آئین اظهار داشت: برگزاری نخستین جشنواره رسانههای کردی یک رویداد فرهنگی مهم و شایان تقدیر است.
حسین فیروزی افزود: برگزاری این جشنواره همزمان با برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب در تهران، حامل پیامی فرهنگی و ارزشی در حوزه مطبوعات است.
وی توسعه مناطق کردنشین را الزامی دانست و گفت: رسانههای کردی ریل قطار توسعه مناطق کردی بوده و برگزاری چنین جشنوارهای فوقالعاده مهم است چراکه اگر رسانهها توسعهیافتهتر و حرفهایتر باشند، دستیابی به توسعه نیز سریعتر محقق میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ادامه داد: حرفهایتر شدن و پیدا کردن مهارتهای بیشتر متولیان رسانههای کردی در سایه جشنواره محقق میشود چراکه حاضرین در جشنواره فرصت تبادل افکار، نظرات و همافزایی را خواهند یافت.
فیروزی با بیان اینکه توسعه رسانههای کردی، توسعه مناطق کردنشین را به همراه دارد، خاطرنشان کرد: امیدوارم این جشنواره در سالهای آتی با قوت و توان بیشتری ادمه یابد.
899 اثر به دبیرخانه جشنواره رسانههای کردی کردستان ارسال شد
دبیر اجرایی نخستین جشنواره رسانههای کردی نیز در این مراسم اظهار داشت: همزمان با برگزای جشنواره، نمایشگاهی نیز در دو بخش خبرگزاریهای کردی، روزنامهها، هفتهنامهها و دوهفتهنامههای کردی و سایتهای خبری مناطق کردنشین ایران برپا شده است.
شیروان یاری برگزاری چهار کارگاه آموزشی برای اصحاب رسانه و خبرنگاران را از دیگر برنامههای جنبی نخستین جشنواره رسانههای کردی برشمرد و افزود: این کارگاهها توسط مدرسان صاحب فن و اندیشه در حوزه مطبوعات برگزار میشوند.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره در راستای توسعه گفتمان رسانههای کردی و آسیبشناسی مطبوعات کردی برای نخستین بار در کردستان برگزار شده است، گفت: پس از اعلام فراخوان 899 اثر از چهار استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره رسانههای کردی خاطرنشان کرد: از این تعداد، 844 اثر که به دو زبان کردی و فارسی منتشر شده بودند، مورد پذیرش و داوری قرار گرفت و خوشبختانه این جشنواره با استقبال خوبی از سوی اصحاب رسانه مواجه گردید.
وی با اذعان به اینکه نمایشگاه این جشنواره در روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه برپا خواهد بود، گفت: در صبح روز دهم اردیبهشت ماه اختتامیه جشنواره برگزار و آثار برتر معرفی خواهند شد.
یاری با بیان اینکه داوری این جشنواره در بخش فارسی و کردی توسط شش شخص برجسته در حوزه رسانه صورت گرفته و میهمانانی از اقلیم کردستان عراق و کشور ترکیه نیز حضور دارند، عنوان کرد: تلاش میشود تا در سال آتی، جشنواره رسانههای کردی بهصورت بینالمللی برگزار شود.
انتهای پیام/ ع