خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی زنیت با دبل سردار آزمون

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 08 اردیبهشت 1398 - 20:35
تیم زنیت سن پترزبورگ در هفته بیست و ششم لیگ برتر روسیه، مقابل تیم سامارا قرار گرفت و با نتیجه چهار بر دو به پیروزی رسید.
تيم،زنيت،گل،آزمون،ليگ،روسيه،بازي

هفته بیست و ششم لیگ برتر روسیه؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، تیم زنیت سن پترزبورگ در هفته بیست و ششم لیگ برتر روسیه، مقابل تیم سامارا قرار گرفت و با نتیجه چهار بر دو به پیروزی رسید.
سردار آزمون زننده ۲ گل نخست تیم زنیت در دقایق ۹ و ۳۰ بود.
گل سوم تیم زنیت در دقیقه ۳۵ روی اشتباه بورلاک، بازیکن حریف به دست آمد و اسمولنیکوف در دقیقه ۹۰ گل چهارم را به ثمر رساند.
دنیس نیز در دقایق ۴۰ و ۴۴ برای تیم سامارا گل زد.
آزمون با دبل در این بازی تعداد گل هایش در فصل جاری لیگ روسیه را به ۱۲ گل رساند و به صورت موقت تا پیش از بازی حساس تیم‌های کراسنودار و زسکا مسکو همراه با فدور چالوف، مهاجم ۲۰ ساله تیم زسکا در صدر جدول گلزنان این رقابت‌ها قرار بگیرد.
سردار در دقیقه ۹۰ این بازی با لئون تعویض شد.
تیم زنیت سن‌پترزبورگ با کسب این پیروزی ۵۷ امتیازی شد و همچنان صدرنشین جدول رده‌بندی لیگ برتر روسیه است.
بیشتر بخوانید:
آسیب دیدگی آزمون جدی نیست/ حضور مهاجم ایرانی در بازی آتی زنیت قطعی است
آزمون: دلایل زیادی برای جدایی من از روبین کازان وجود داشت/ کی‌روش مخالف خداحافظی‌ام با تیم ملی بود/ به ثبت رکورد فکر نمی‌کنم
سردار بهترین بازیکن زنیت شد + عکس
انتهای پیام/
پیروزی یاران آزمون در لیگ روسیه