سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز برداشت گوجه فرنگی در بوشهر

فارس | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 29 آذر 1400 - 10:17
در حالی که برداشت گوجه فرنگی به دلیل آغاز فصل سرد سال دراغلب استان‌ها متوقف شده، کشاورزان استان بوشهر برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل را آغاز کردند تا تامین کننده نیاز مردم در سراسر کشور باشد. شهرستان‌های دشتستان، دیر و دشتی در استان بوشهر بعنوان قطب تولید گوجه فرنگی خارج از فصل کشور به شمار می‌روند و حدود ۶۰۰ هزار تن گوجه فرنگی از این مزارع برداشت می‌شود.
گوجه،فرنگي

آغاز برداشت گوجه فرنگی در بوشهر
در حالی که برداشت گوجه فرنگی به دلیل آغاز فصل سرد سال دراغلب استان‌ها متوقف شده، کشاورزان استان بوشهر برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل را آغاز کردند تا تامین کننده نیاز مردم در سراسر کشور باشد.
شهرستان‌های دشتستان، دیر و دشتی در استان بوشهر بعنوان قطب تولید گوجه فرنگی خارج از فصل کشور به شمار می‌روند و حدود ۶۰۰ هزار تن گوجه فرنگی از این مزارع برداشت می‌شود.