خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۲۵۰ سگ به دست میمون‌های انتقام جو

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 29 آذر 1400 - 08:41
گزارش‌ها حاکی از آن است که گروهی از میمون‌ها در هند طی حملات انتقام جویانه ۲۵۰ سگ را کشته اند.
انتقام،ميمون،سگ،كشته،گزارش،نيوز،پرتاب

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از نیوز ۱۸؛ تعدادی از میمون‎ها در یکی از شهر‌های هند بیش از ۲۰۰ سگ را در حملات "انتقام جویانه" با پرتاب از بلندی به کشتن داده‌اند.
روستاییان معتقدند که میمون‌ها پس از کشته شدن یک بچه میمون توسط یک دسته سگ، از آن‌ها انتقام گرفتند.
مردم محلی لاوول، یک شهر ۵ هزار نفری در حدود ۳۰۰ مایلی شرق بمبئی، به News ۱۸ گفتند که میمون‌ها ماه گذشته پس از کشته شدن یک میمون شیرخوار توسط یک دسته سگ دست به انتقام زدند.
از آن زمان، میمون‌ها به محض مشاهده سگ‌ها، آن‎ها را می‌ربایند و به بالای درختان و ساختمان‌های بلند می‌کشانند.
براساس گزارش نیوز ۱۸، میمون‌ها سگ‌ها را به قصد کشت از ارتفاعات پرتاب می‌کنند و تاکنون تقریباً تمام سگ‌های شهر با این اقدام میمون‌ها کشته شده‎اند.
به دنبال این اتفاق، ماموران یک بخش جنگلی محلی برای کمک به دستگیری میمون‌های انتقام جو فراخوانده شدند، اما نتوانستند حتی یک میمون را به دام بیندازند.
مردم دهکده سپس سعی کردند خود، میمون‌ها را بگیرند، اما تعدادی از آن‌ها در این روند مجروح شدند.
به گزارش پایگاه خبری ۱۸، میمون‌ها اکنون کودکان کوچک را نیز مورد هدف قرار می‌دهند و در لاوول "هراس" ایجاد می‌کنند.
استفانی پویندکستر، استادیار دانشگاه، می‌گوید: "در مطالعات انجام شده روی نخستی‌سانان در گروه‌های اجتماعی در باغ‌وحش‌ها، دیده‌ایم که وقتی یکی از آن‌ها به نحوی مورد حمله قرار می‌گیرد، احتمال حمله آن‌ها به شخص سوم که با فرد متجاوز مرتبط است بیشتر از خود مهاجم واقعی است."
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/