خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعویق تصویب نتایج انتخابات پارلمانی عراق تا ابتدای سال آتی میلادی

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 29 آذر 1400 - 03:41
یک عضو کمیته هماهنگی شیعیان عراق از احتمال تعویق در تصویب نتایج انتخابات پارلمانی این کشور از سوی دادگاه فدرال تا ابتدای سال میلادی جدید خبر داد.
تعويق،نتايج،جلسه،انتخابات،زمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موازین نیوز، یک عضو کمیته هماهنگی شیعیان عراق از تعویق تصویب نتایج انتخابات پارلمانی این کشور از سوی دادگاه فدرال تا ابتدای سال میلادی آینده خبر داد.
«وائل الرکابی» گفت که نمی‌توان زمان برگزاری نخستین جلسه بررسی نتایج انتخابات از سوی دادگاه فدرال را پیش بینی کرد و سخن گفتن درباره نخستین جلسه پارلمان جدید زود است.
وی همچنین افزود تا کنون همه درباره بسیاری از موضوعات اصلی که موجب تعویق برگزاری این جلسه است به تفاهم سیاسی دست نیافته اند و چه بسا تصویب نتایج انتخابات تا ابتدای سال آینده میلادی به تعویق بیفتد.
الرکابی گفت: طبق زمان بندی انجام شده بررسی پرونده اعتراضات ۲۲ دسامبر کنونی انجام می‌شود و ممکن است تصمیم گیری زمان بیشتری به طول انجامد.
وی ادامه داد: هرگونه صحبت درباره نامزد شدن افراد برای منصب نخست وزیری در کمیته هماهنگی صحت ندارد و تا این لحظه هیچ اسمی مطرح نشده است.