خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۶ نفر به دست داعش در شرق سوریه

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 28 آذر 1400 - 20:30
گروه موسوم به «دیده بان حقوق بشر» سوریه از کشته شدن شش نفر از جمله چهار زن در اردوگاه الهول در شمال شرقی این کشور از ابتدای ماه جاری میلادی خبر داد.
اردوگاه،نفر،عراقي،ابتداي

به گزارش مشرق، «دیده بان حقوق بشر» سوریه که مقر آن در لندن است، اعلام کرد که از ابتدای ماه دسامبر تاکنون شش نفر از جمله چهار زن به دست عناصر تروریستی داعش در اردوگاه الهول واقع در شمال شرقی سوریه کشته شدند.
این اردوگاه حدود ۶۲ هزار نفر را در خود جای داده است که نیمی از آنها عراقی هستند و در میان آنها حدود ۱۰ هزار خانواده از جنگجویان خارجی داعش وجود دارند که در بخش ویژه تحت تدابیر شدید امنیتی مستقرند.
اردوگاه الهول هر از گاهشی شاهد حوادث امنیتی از جمله فرار، حمله به نگهبانان یا قتل‌هایی است که ساکنان آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
کشته شدگان شامل دو مرد و یک زن عراقی، دو آواره سوری و یک نفر دیگر است که هویتش هنوز مشخص نشده است.
به این ترتیب تعداد کسانی که از ابتدای سال جاری تاکنون در داخل اردوگاه الهول به دست داعش کشته شده‌اند، به ۸۶ نفر رسیده است که بیشتر آنها عراقی هستند.