خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شادی یلدا را تقسیم کنیم/ می‌توانیم «یک دقیقه مهربان‌تر» باشیم!

فارس | برگزیده | یکشنبه، 28 آذر 1400 - 13:53
پویش «یک دقیقه مهربان‌تر» برای کمک به نیازمندان در شب یلدا به همت دانش‌آموزان انجمن‌های اسلامی سراسر کشور برگزار می شود.
پويش،شب،يلدا،دقيقه،اسلامي

پویش «یک دقیقه مهربان‌تر» برای کمک به نیازمندان در شب یلدا به همت دانش‌آموزان انجمن‌های اسلامی سراسر کشور برگزار می شود.
به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، شب یلدا به‌عنوان سنت دیرینه ایرانیان، جایگاه خاصی در بین خانواده‌ها دارد که شرایط دشوار معیشتی، این سنت را کم و بیش تحت تأثیر خود قرار داده است.
دانش‌آموزان انجمن‌های اسلامی در سراسر کشور قصد دارند شادی این شب را با هم‌نوعان خود تقسیم کرده و در قالب پویش «یک دقیقه مهربان‌تر» بسته‌هایی متناسب با شب یلدا تهیه و به نیازمندان هدیه کنند.
پویش «یک دقیقه مهربان‌تر» در قالب مرکز نیکوکاری دانش‌آموزی امام حسن مجتبی(ع) در سراسر کشور برگزار خواهد شد؛ این پویش با تهیه بسته‌های یلدایی که شامل تنقلات و میوه می‌شود، آغاز به کار کرده است و تلاش می‌شود با کمک دانش‌آموزان، خیرین و دغدغه‌مندان بتوان بسته‌های یلدایی را برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها در مناطق کم برخوردار که توسط خیریه شناسایی شده‌اند، تهیه کرد.
علاقه‌مندان جهت مشارکت در این پویش می توانند به دفاتر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان خود و یا با مراجعه به مرکز خیریه امام حسن مجتبی در کانال بله به آدرس @ehsan_inst در این امر خدا پسندانه سهیم شوند.
انتهای پیام/