خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاومت عراق هیچ اعتمادی به وعده های آمریکا ندارد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 28 آذر 1400 - 13:36
حیدر اللامی عضو دفتر سیاسی جنبش النجباء با بیان اینکه کشورش هیچ نیازی به حضور مستشاری و آموزشی نیروهای آمریکایی ندارد، بر بی اعتمادی مقاومت به وعده ها و نیّات آمریکا تأکید کرد.
عراق،خروج،نظاميان،آمريكا،آمريكايي،جنبش،مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر، جنبش النجباء عراق همزمان با نزدیک شدن به موعد خروج نظامیان آمریکایی از این کشور تأکید کرد گروه های مقاومت به وعده های آمریکا برای خروج از عراق و نیّات این کشور هیچ اعتمادی ندارند.
پایگاه خبری المعلومه ضمن انعکاس سخنان «حیدر اللامی» عضو دفتر سیاسی جنبش النجباء و ابراز نگرانی او از وقت کُشی آمریکا برای خروج از عراق به نقل از او تأکید کرد: گروه های مقاومت اسلامی عراق هیچ اعتمادی به وعده های آمریکا برای خروج از کشورشان ندارند.
اللامی تصریح کرد: گروه های مقاومت علاوه بر اعتماد نداشتن به آمریکا، به دولت پیشبرد امور مصطفی الکاظمی نیز درباره خروج نظامیان آمریکایی از عراق اعتماد ندارند.
وی ادامه داد: آمریکا سیاست صادر کردن بحران ها را به داخل عراق در پیش گرفته است، این در حالی است که ثبات عراق منوط به خروج همه نظامیان بیگانه است و ما هیچ نیازی به نیروهای مستشاری و آموزشی بیگانه در عراق نداریم.
پیشتر نیز در واکنشی مشابه، جنبش «حقوق» عراق از نیروها و جریان های ملّی خواسته بود صفوف خود را برای اجرای مصوبه اخراج نظامیان آمریکایی از عراق در اواخر سال جاری متحد سازند.
طبق مصوبه پارلمان عراق، نظامیان آمریکایی باید تا پایان سال جاری میلادی از عراق خارج شوند، اما واشنگتن از هر راه و اقدام تنش زا برای خودداری از اجرای این مصوبه استفاده می کند.