خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان شد + سوابق- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 آذر 1400 - 12:13
گروه استان‌ها ـ در حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، مجتبی قهرمانی به عنوان رئیس کل جدید دادگستری استان هرمزگان منصوب شد.
استان،هرمزگان،مجتبي،قهرماني،بندرعباس،دادستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، مجتبی قهرمانی به عنوان رئیس کل جدید دادگستری استان هرمزگان منصوب شد.
پیش از این مجتبی قهرمانی، دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان را بر عهده داشت.
مجتبی قهرمانی دارای مدرک تحصیلی دکتری در رشته حقوق جزا و جرم شناسی و متولد زرین دشت استان فارس است که پیش از این سمت‌های مختلف قضایی چون معاون دادستان شهرستان بندرعباس، معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان هرمزگان، مستشار محاکم تجدید نظر استان، دبیر شورای معاونین دادگستری کل استان هرمزگان و ریاست مجتمع دادگاه های کیفری و انقلاب شهرستان بندرعباس را در کارنامه کاری خود داشته است و دو سال پیش در 28 آذرماه 1398 نیز به عنوان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان منصوب شد.
گفتنی است، تیرماه سال جاری نیز مجتبی قهرمانی به عنوان دادستان نمونه و مدیر ملی دستگاه قضایی معرفی شد و لوح تقدیر خود را از رئیس وقت قوه قضاییه دریافت کرد.
انتهای پیام/ش