خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الحاق بالگرد و هواناو به نیروی دریایی ارتش/ هواپیمای فرندشیپ F27 به چرخه عملیاتی بازگشت- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 آذر 1400 - 08:31
گروه استان‌ها ـ با حضور معاون هماهنگ‌کننده ارتش و فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش بالگرد SH3D, هواپیمای فرندشیپ F27 و هواناو BH7 پس از نوسازی و بهسازی به نیروی دریایی ارتش الحاق شدند.
دريايي،ارتش،متخصصين،بهسازي،نوسازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، صبح امروز طی مراسمی با همت و تلاش متخصصان هوادریای نیروی دریایی ارتش و پس از بهسازی و نوسازی برخی تجهیزات هوایی به چرخه عملیاتی بازگشتند.
با 82192 نفرساعت تلاش متخصصان هوادریا نیروی دریایی راهبردی ارتش و متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور، بالگرد SH3D، هواپیمای فرندشیپ F27 و هواناو(هاورکرافت) BH7 با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش امیر دریادار حبیب‌الله سیاری و فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش امیر دریادار شهرام ایرانی در هوا دریا نداجا مستقر در بندرعباس به نیروی دریایی راهبردی ارتش الحاق شد.
متخصصین هوادریا نداجا با 11000 نفر ساعت تلاش مداوم بر روی بالگرد SH3D این بالگرد رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.
لازم به ذکر است که متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور با 29492 نفر ساعت کار مداوم بر روی هواپیمای بال ثابت F27 این هواپیمای رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.
و همچنین متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور با 84700 نفر ساعت کار مداوم بر روی هواناو(هاورکرافت) BH7 این هواناو رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.
انتهای پیام/864/ش