خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات پهپادی نیروهای یمنی علیه ائتلاف متجاوز سعودی

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 28 آذر 1400 - 05:12
سخنگوی ائتلاف جنایتکار سعودی می‌گوید یک فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن به سمت خمیس مشیط شلیک شده است.
سعودي،ائتلاف،يمن،نيروهاي،متجاوز،سخنگوي،بامداد،مدعي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های عربی بامداد یکشنبه از عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه ائتلاف متجاوز سعودی خبر دادند.
شبکه «العربیه» در گزارشی به نقل از سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی نوشت یک فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن از مبدأ فرودگاه صنعاء به جنوب عربستان سعودی شلیک شده است.
ائتلاف سعودی البته به روال ادعاهای دروغین همیشگی، مدعی شد که این پهپاد را پیش از برخورد به زمین در منطقه «خمیس مشیط» رهگیری کرده است.
به نوشته شبکه «الجزیره»، سخنگوی ائتلاف جنایتکار سعودی در ادامه ادعاهایش افزود: «ما اقدامات لازم برای حفاظت از خود مطابق با قوانین بین‌المللی را انجام می‌دهیم».
روز شنبه بود که منابع خبری گزارش دادند که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن توانسته‌اند با شکست نیروهای ائتلاف سعودی، مواضع جدیدی را در شمال شرق یمن تحت کنترل خود درآورند.
طی ماه‌های اخیر نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن دور جدیدی از عملیات آزادسازی استان و شهر مأرب را به عنوان قلب دولت مستعفی آغاز کرده ‌اند.
استان مأرب به علت دارا بودن منابع غنی نفت و گاز، از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است.
پیشتر سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی بامداد چهارشنبه با اشاره به انجام حملات هوایی علیه مناطق مختلفی در صنعاء، مدعی شد انبارها و کارگاه‌های ساخت موشک‌های بالستیک و پهپادها را نابود کرده است.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/